Neteja a casa després de fer obres

Neteja després de les reformes

En el post anterior us donàvem alguns consells de com preparar la casa abans de les obres … Però, i després? Aquí van algunes idees per netejar la casa després d’una reforma.

Acabar amb la pols. Una manera ràpida i senzilla de desfer-te de les partícules de pols és obrir una finestra i col·locar un ventilador bufant cap a fora, les partícules aniran desapareixent de mica en mica.

Netejar el terra. És important que no ho escombris, ja que això farà que la runa i la pols s’escampin per tota la casa. És més recomanable passar l’aspirador, trepitjant només les zones lliures de pols. De tant en tant, s’ha de netejar el filtre.

Taques de guix. Si ha caigut guix a les rajoles, passeu primer un drap amarat en una mica de vinagre temperat i després es neteja de manera habitual. A les parets s’elimina amb aigua i amoníac. Al parquet s’ha de gratar suaument guix i passar a continuació un drap amb cera líquida.

Si heu d’eliminar restes de pintura, vernissos o esmalts, proveu a humitejar la taca amb una mica d’acetona, com que es suavitza és més fàcil de raspar perquè desaparegui.

Més consells

Els clients amb Targeta CLUB DIVA HOGAR poden sol·licitar els serveis del catàleg.

Si tens dubtes de com fer una petita reparació a casa teva o necessites un consell de bricolatge, pregunta’ns-ho i t’ajudarem.

Ens podeu trobar al carrer Cartellà, 114, Barcelona

T. 93 346 86 01
T. 93 105 77 83 (Sant Feliu de llobregat)

Uneix-te al Club Diva Hogar i gaudeix de l’estalvi i la tranquil·litat dels avantatges del club