Avís legal

Club Diva Higar ( www.clubdivahogar.com) és un domini propietat de DIVA 2001 SCP, C / Pardo, 59 Tda., 08016 de Barcelona.

Navegació

El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recullen algunes dades com l’adreça IP, el nom de domini de l’ordinador, l’hora d’accés i altres paràmetres relatius al sistema operatiu emprat de la persona usuària. Aquesta informació no està vinculada a informació personalment identificable i només s’utilitza amb la finalitat d’obtenir dades estadístiques dels usuaris de Blogapps.cat.

Dades recollides a través de formularis

En el cas que faciliteu les vostres dades personals a través del web www.clubdivahogar.com, les dades es tractaran per a les finalitats indicades, i s’incorporaran a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal. Aquestes dades també es podran fer servir per rebre informació de productes i serveis de Neios disseny web. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició amb relació a les vostres dades de caràcter personal tractades per Blogapps.cat us podeu adreçar a info@clubdivahogar.com

Enllaços a llocs web de tercers

Blogapps ofereix enllaços d’accés a llocs web de tercers perquè els lectors tinguin més fonts d’informació a Internet i puguin complementar dades de les notícies que redacta. Neios disseny, no és responsable del contingut d’aquests llocs webs.

Ús de galetes

Blogapps no utilitza galetes per al tractament de dades personals que permetin la identificació de persones físiques concretes. L’ús d’aquests mitjans es reserva exclusivament per recollir informació tècnica per facilitar l’accessibilitat segura i eficient del lloc web.

Quines galetes fem servir?

Galetes de caràcter tècnic i personalització: Són les que ens permeten controlar aspectes relacionats amb la sessió d’usuari i la navegació dins el lloc web. El nostre gestor de continguts, WordPress, fa servir algunes galetes per poder funcionar correctament.

Galetes d’anàlisi estadística: Són aquelles que ens permeten quantificar el nombre de visitants i analitzar estadísticament la utilització que fan els usuaris del nostre lloc web.

Galetes de tercers: El lloc web també pot instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis que oferim. Un exemple d’aquest ús són els serveis de Google Analytics per millorar l’anàlisis estadístic.

Modificació de condicions

DIVA 2001 SCP  podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades i seran degudament publicades en aquesta mateixa pàgina.

Si tens alguna pregunta respecte a la política de privacitat d’aquest lloc web, no dubtis en utilitzar la nostra pàgina de contacte.